مزایای استفاده از سرخ کن رژیمی بدون روغن

NL.Admin NL.Admin NL.Admin · 1402/01/16 22:30 · خواندن 4 دقیقه

در این بخش مزایای استفاده از سرخ کردن رژیمی بدون روغن را بررسی می‌کنیم. با توجه به این مزایا و مقایسه با روش سرخ کردن معمولی، می‌توان بهتر به این نتیجه رسید که آیا ارزش خرید دارد یا نه؟

سرخ کردن غذا بدون نیاز به روغن

مهمترین مزیت استفاده از سرخ کن رژیمی بدون روغن، این است که نیازی به روغن ندارد. این دستگاه بدون نیاز به روغن، غذا را ترد و قهوه‌ای می‌‌کند. البته بعضی از سرخ کن‌ها در حد یک قاشق و کمتر به روغن نیاز دارند که روی سطح غذا پاشیده شود.

سرخ شدن غذا با کالری کمتر

وقتی برای سرخ شدن غذا، نیازی به روغن نباشد پس کالری غذا نیز افزایش نمی‌یابد. کالری پایین در غذا به معنای سرو غذایی سالم‌تر و مفیدتر است. با استفاده از سرخ کن رژیمی بدون روغن، می‌توان غذاهایی سرخ شده و در عین حال کم کالری را نوش جان کرد.

عدم شلوغی و کثیف شدن آشپزخانه

بعد از سرخ کردن غذا داخل ماهیتابه و سایر وسایل پخت و پز، باید زمانی را به تمیز کاری اختصاص داد. تمیز کردن لکه‌های روغن، کاری طاقت فرسا و زمان بر است. این مشکلات با وجود سرخ کن‌های بدون روغن وجود ندارد. با خرید سرخ کن رژیمی بدون روغن، بعد از سرخ شدن غذا نیازی به تمیز کاری و نظافت اطراف نیست.

طراحی و ساخت این دستگاه به این صورت است که مواد غذایی داخل سبد و توری قرار می‌گیرند. سپس این سبد وارد دستگاه شده و فرایند سرخ شدن شروع می‌شود. به این ترتیب خبری از پاشیدن روغن به اطراف و کثیف شدن سطح نیست. سرخ کن فیلیپس مدل HD9275 نمونه‌ای از صدها دستگاهی است که بدون هیچ کثیف کاری، مواد غذایی را به صورت ترد و خوشمزه، سرخ می‌کند.

قابلیت گرم کردن غذا

با استفاده از سرخ کن رژیمی بدون روغن می‌توان غذای سرد شده را دوباره گرم کرد. هوای گرم در اطراف غذا به وسیله فن به گردش در آمده و باعث گرم شدن غذا می‌شود.

قابلیت گرم نگهدارنده

غذایی که با استفاده از سرخ کن رژیمی بدون روغن سرخ می‌شود، تا زمان سرو، گرم باقی می‌ماند. این دستگاه با گرم نگهداشتن غذا باعث می‌شود غذایی گرم و لذیذ را نوش جان کنید.

سرعت بالاتر در سرخ کردن

سرخ کن رژیمی بدون روغن با سرعت بالاتری نسبت به فرهای معمولی، توستر و… غذا را سرخ می‌کند. افرادی که خواهان سرخ کردن سریع غذا در دستگاه‌های برقی هستند، معمولا سرخ کن‌های برقی را برای این منظور انتخاب می‌‌کنند.

کارایی آسان

یکی دیگر از مزایای خرید سرخ کن رژیمی بدون روغن، این است که کار با این دستگاه‌های برقی بسیار آسان است. پیچیدگی خاصی در استفاده از این دستگاه‌ها وجود ندارد. مواد غذایی را داخل سبد مخصوص زودپز قرار داده و بعد زمان و دما را متناسب با نوع غذا تنظیم می‌کنند. سرخ کن فیلیپس مدل HD9275 نمونه‌ای از یک دستگاه زیبا و پرقدرت است که می‌توان به آسانی از آن استفاده کرد. کارکردن با این دستگاه برای هر آشپزی، ساده خواهد بود.

برنامه‌های پخت متنوع

بیشتر دستگاه‌های سرخ کن بدون روغن، علاوه بر سرخ کردن دارای برنامه‌های پخت دیگری نیز هستند. مثلا می‌توان برای گریل و پخت کیک یا پیتزا از آن‌ها استفاده کرد و قابلیت‌هایی دیگری از جمله میوه خشک کن، جوجه گردان، آرام پز و … نیز دارند.

دستگاه‌های سرخ کن دارای برنامه‌های پخت پیش فرض هستند. به این صورت که بعد از روشن کردن دستگاه، نوع غذا را انتخاب می‌‌‌کنید. پس از آن دستگاه به صورت خودکار، میزان حرارت و زمان لازم را تنظیم می‌کند. با این روش کیفیت غذا افزایش می‌یابد و کار با سرخ کن آسان‌تر میشود.

دارای قابلیت گریل کردن

با استفاده از سرخ کن رژیمی بدون روغن می‌توان ماهی، انواع گوشت و… را گریل و سپس سرو کرد. نسل به روز این سرخ کن‌ها، آپشن‌های بیشتری دارند و به عنوان دستگاه‌های چند کاره نیز شناخته می‌شوند. حتی برای یخ زدایی، پخت مرغ، پیتزا و بعضی از دسرها نیز از این سرخ کن‌های رژیمی استفاده می‌کنند.

معایب استفاده از سرخ کن رژیمی بدون روغن

معمولا دستگاه‌هایی که برای پخت و پز استفاده می‌شوند، معایبی نیز دارند. خریداران تمایل دارند که علاوه بر مزایا، از معایب چنین دستگاه‌هایی مطلع باشند. به همین دلیل در ادامه معایب استفاده از سرخ کن رژیمی بدون روغن را بررسی می‌کنیم.

ظرفیت پایین سرخ کن رژیمی بدون روغن

سرخ کن‌های رژیمی بدون روغن، ظرفیت کمتری نسبت به فر، مایکروویو و… دارند. البته سایزهای بزرگ‌تری از این دستگاه‌ها نیز در بازار به فروش می‌رسد مانند فیلیپس HD9275.