مکانیزم کار سرخ کن رژیمی بدون روغن چیست؟

NL.Admin NL.Admin NL.Admin · 1402/01/16 22:19 · خواندن 1 دقیقه

برای سرخ شدن غذا داخل سرخ کن رژیمی بدون روغن، از امواج مایکروویو و غیره استفاده نمی‌شود. این سرخ کن‌های بدون روغن با به جریان درآوردن هوای داغ در اطراف غذا، باعث پخت و ترد شدن غذا می‌شوند.

حالت تردی که این دستگاه به غذا می‌دهد مثل این است که غذا را داخل روغن سرخ کرده باشید. البته بعضی از این سرخ کن‌ها در حد یک قاشق غذاخوری یا کمتر به روغن نیاز دارند. یک قاشق روغن در مقایسه با حجمی از روغن که در حالت عادی استفاده می‌شود، ناچیز است.

حرارت داخل سرخ کن رژیمی بدون روغن، حتی از گرمای داخل فر، توستر و … نیز بیشتر است. هوای داخل این دستگاه تقریبا در 5 دقیقه، تا 400 درجه داغ می‌شود و با گردش در اطراف غذا، آن را سرخ می‌کند. یکی از موارد استفاده از سرخ کن رژیمی بدون روغن، گرم کردن غذا به وسیله این دستگاه است.